Fri frakt över 1500 kr
  Snabb leverans (1-3 dagar)

Läs mer här om du vill vara med i testpanelen för LASTs produkter

 

Vi vill att du hjälper oss att utvärdera några av LAST Faktory´s bästa produkter. Du får köpa dessa till specialpris och om du skriver en recension och berättar vad du tycker, får du som tack möjligheten att köpa valfria produkter i butiken med 20% rabatt. Det innebär att du måste lägga ner lite arbete på tester och skriva ner dina intryck men också att du kan göra en riktigt bra affär om du står i begrepp att investera i exempelvis en ny pickup. Väljer du varor för 5000: så betalar du bara 4000:- osv.

Record Preservative är flaggskeppet från LAST. Det ger ett mycket tunnt slitlager på skivan som minskar slitage och friktion. Det här är inget smörjmedel som lägger sig på ytan, utan vätskan förenar sig kemiskt med vinylen på mindre än en sekund. Påstrykare medföljer och en behandling går på en minut..

Friktionen mellan nål och skiva minskar också. Produkten har rekommenderats av många auktoriteter under årens lopp.

 

Den vita flaskan på bilden är ett rent rengöringsmedel. Det kan så klart användas som enda rengöringsmedel men det naturliga är att ha den stående intill skivspelaren så att man snabbt kan fräscha till de skivor som sugit åt sig för mycket nytt damm. 

 

 

 

 

 

LAST Stylus Cleaner är en rengöringsprodukt för nålen. Tanken är att du borstar nålen efter en spelad sida och därefter ger nålen två strykningar med den mjuka penseln som sitter i flaskans lock. Enligt tillverkaren och all erfarenhet helt oskadligt för nål och upphängning. Har funnits i mer än 20 år och rekommenderas av ledande tidskrifter och auktoriteter.

LAST STYLAST är ett antifriktionsmedel som läggs på nålspetsen före spelning. Minskar friktionen mellan nål och skiva. Minskar slitaget på nålen. Sänker temperaturen som friktionen orsakar vilket ger mindre deformation och slitage. Enligt tester av van den Hul minskar temperaturen i skivspåret med 22%.

 

 

 

 

 

  1. Du köper testpaketet med alla fyra produkterna till specialpriset 599:- (ordinarie pris 1 014:-)
  2. Du använder produkterna under 2-4 veckor och skriver sen en recension under respektive produkt i webbutiken. Att produkterna ger ökad livslängd på både nål och skivor är allmänt kännt och självklart begär vi inte att du ska utvärdera det på ett par veckor. Men  om behandlar och spelar skivor du känner väl, så vill vi veta hur lätt eller svårt du tycker det är att använda produkterna. Hör du ljudmässiga skillnader så vill vi så klart att du skriver även det. Din recension kan vara kort eller lång och du får vara anonym. Meddela oss när du är klar.
  3. Som tack för din insats får du möjligheten att handla vilka varor du vill i webbutiken med 20% rabatt*.
  4. Om du inte vill utnyttja din rabatt så skickar vi gärna en liten present i forma av fyra flaskhållare till dina produkter ovan. Dessa gummibussningar gör att flaskorna står stadigt på bordet och gummits tyngd och diameter gör att de är inte kan tippa. Ett onödigt tillbehör kanske du tänker - men erfarenheten säger att olyckan lätt är framme!

 

 

* Rabatten kan används vid ett köptillfälle under 2 månader efter avslutad test och gäller på varornas ordinarie priser. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Om du vill handla något som redan är nedsatt kontaktar du oss och får en fast rabatt i kronor som motsvarar 20% på ordinarie pris.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen