Fri frakt över 1500 kr
  Snabb leverans (1-3 dagar)

Service

Vi utför montering och injustering av pickup. Ta med egen skivspelare, eller få pickup monerad vid köp av ny skivspelare. De flertal pickuper som är uppkopplade i vårt showrum finns för provlyssning.

Vid köp av ny skivspelare och pickup ingår montering och injustering av pickup. Montering av ny pickup på medhavd skivspelare utförs till rimlig kostnad.
 

Montering och injustering av pickupen är mycket viktigt för att den ska komma till sin fulla rätt. Vi använder oss bland annat av Dr. Feickert protractor och fozgometer med testskiva. För att azimuth ska bli perfekt, oavsett hur nålen är monterad, används testskiva och fozgometer. Att tillverka en pickup är ett hantverksmässigt jobb av skickliga hantverkare, men den mänskliga faktorn spelar in och resulterar i att det kan finnas variationer i nålrörets vinkel mellan olika pickuper. Därför är det inte alltid rättvisande att använda sig av minivattenpass och visuell granskning för azimuth. Med fozgometer och testskiva mäter man så höger och vänster kanal får maximal kanalseparation. Bäst blir det om man använder ett oscilloskop med lämplig kringutrustning. Vi har även denna service.

 

 

 

fozgometer vinylcenter.se

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen