Fri frakt över 1500 kr
  Snabb leverans (1-3 dagar)

Titel

Bäste kund!

Vi vill fira att vi levt med vår nya butik på Tuletorget i 1 år!

Det har tidvis varit jobbigt för både oss och dig som kund då arbetet med gatan och torget tidvis varit störande och framkomligheten begränsad. Nu är det nästan slut på bullret då Tuletorget ska invigas den 6 juni och alla nya restauranger har då också öppnat.

Vi vill tacka alla trogna kunder och fira med en liten jubileumsrabatt. Här i webbutiken anger du rabattkoden i kassan och kommer du till Sundbyberg så säger du bara till så drar vi av 10% på ditt köp.

I webbutiken använder du rabattkoden JUBILEUM när du kommer till kassan.

På elektronik från tyska Trigon kan vi under en kortare tid erbjuda 15% rabatt. Använd då rabattkoden TRIGON

För dig som inte besökt Sundbybergsbutiken på ett tag kan vi berätta att vi har tre par högtalare uppkopplade. Den kritikerrosade stativaren Scansonic MB 1.5 och den med sidobasar lite tyngre golvaren MB 3.5. Från samma konstruktör har vi Raidho XT-1 som har en svårslagen upplösning i diskant och mellanregister. Det här är en enmanshögtalare i första hand med en bred ljudbild i sweetspot. Måste höras om du gillar dynamik och värdesätter fina nyanser.

Utbudet av LP-skivor ökar hela tiden och i Sundbyberg finns mycket mer än vad vi orkar lägga upp i webbutiken. Dessutom har vi begagnade skivor av bättre sort, det mesta vakuumtvättat och kontrollerat. Prislägen 40, 60 , 80 kronor och uppåt. I sanningens namn har vi också en 20-kronorsback men billigare skivor än så skänker vi till välgörenhet. Har du egna titlar du vill att vi tar hem från Acoustic Sounds i USA så ordnar vi det till riktigt bra priser.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen