LP, Humble Pie - Performance: Rockin, 2LP

Bookmark and Share

Högerklicka och kopiera adressen

LP, Led Zeppelin-Coda Delux/Remast, 3LP


Pris: 459 kr

Led Zeppelin's Coda 180-gram deluxe edition!

Audio newly remastered by Jimmy Page!

3 LP, 180 gram, skivbolag: Atlantic/Rhino/Holland


Original Album
1. We’re Gonna Groove
2. Poor Tom
3. I Can’t Quit You Baby
4. Walter’s Walk
5. Ozone Baby
6. Darlene
7. Bonzo’s Montreux
8. Wearing And Tearing

Companion Audio
Disc One
1. We’re Gonna Groove (Alternate Mix)
2. If It Keeps On Raining (When The Levee Breaks – Rough Mix)
3. Bonzo’s Montreux (Mix Construction In Progress)
4. Baby Come On Home
5. Sugar Mama (Mix)
6. Poor Tom (Instrumental Mix)
7. Traveling Riverside Blues (BBC Session)
8. Hey, Hey, What Can I Do
Disc Two
9. Four Hands (Four Sticks – Bombay Orchestra)
10. Friends (Bombay Orchestra)
11. St. Tristan’s Sword (Rough Mix)
12. Desire (The Wanton Song – Rough Mix)
13. Bring It On Home (Rough Mix)
14. Walter’s Walk (Rough Mix)
15. Everybody Makes It Through (In The Light – Rough Mix)


Varukorg Varukorgen till kassan Till Kassan

Drift & produktion: