Nyhetsbrev från

Vinylcenter Sweden

www.vinylcenter.se

 


Stockholm 29 nov 2013

 

Nu finns Transrotor Zet-1 och Fat Bob S i butik!

 Hej!

Fat Bob S och Zet-1 är utseendemässigt olika, men med samma premiumkänsla. Fat Bob S har TR 800S tonarm i aluminiumfärg (en av Transrotor modifierad och förbättrad Jelco 750). Samma tonarm sitter på Zet-1, men med svart färg. Vi har Zet-1 för avhämtning. Kom in i butik, provlyssna, se, upplev, ta med egen test- och favoritskiva! Vi har flera bra RIAA steg från Trigon, Pro-Ject och Rega, men om man har ett bra eget RIAA går det också bra att ta med det och koppla upp  (det finns kunder som tagit med RIAA för drygt 30 000:-).

Pickuper som monterats på olika skal är bland annat Ortofon Cadenza Blue och Benz Wood SL. Vi monterar några intressanta alternativ just nu. Bland annat en Sumiko Blue Point Special Evo III. Det är underbart med skiftbara skal. Dessutom har olika skal olika material, vikt och resonansdämpande egenskaper.

 


 

Mer nyheter!

Premiär för boken "Passion For Vinyl"!

Äntligen - en bok skriven av människor med passionerat intresse av musik på vinylskiva! En 7" skiva ingår till denna ombundna unika bok i begränsad upplaga med serienummer! 240 sidor. Julklappstips! Vi har fått några tidiga exemplar.

 

 

 

Julklappstips!

Pro-Ject Debut Carbon Esprit finns för direktleverans.

För den som funderar på en riktigt prisvärd skivspelare i julklapp eller till sig själv, rekommenderar vi bland annat Pro-Ject Debut Carbon Esprit med en medföljande pickup Ortofon 2M Red. Det är en riktigt prisvärd skivspelare som vi sålt till nöjda kunder. Finns inne i butik med vit färg. Denna skivspelare fick EISA award 2013. Tidningen Ljud & Bild gav den mycket positiva testresultat. Här i butiken har två lyssnare noggrant testat den med en dubbelt så dyr skivspelare, sida vid sida. Två exemplar av en bra skiva spelades samtidigt och så kallade A/B test genomfördes. Vi hörde nästan ingen skillnad.

 

Erbjudande!

Vi har erbjudanden på stativ från Solid Tech. Se hemsidan.


 

Nyhet!

En ny laddning nypressade 180gr skivor har kommit in!

Skivor som sålts har fyllts på, samtidigt har några nya tagits in. Ett tips är senaste plattan Jerico Road av Eric Bibb.

 

 

Öppet:

Ons, tor 10-18.
Fre 10-15.
Lör 11-14

Vi erbjuder goda lyssningsmöjligheter i avslappnad miljö. Flea riaa steg från Trigon, Pro-Ject och Rega finns för provlyssning. Skivspelare från Transrotor, Kuzma, Pro-Ject, Rega och Thorens och är uppställda för provlyssning

 

Fortsätt mejla frågor och funderingar!

Bästa hälsningar

Martin och Alf

Vinylcenter Sweden
Starrbäcksgatan 11, 172 74 Sundbyberg. Telefon: 0705-345 395, 070-474 47 57

 


Drift & produktion:
Wikinggruppen
start