Nyhetsbrev

Stockholm/Sundbyberg

19 januari 2018

www.vinylcenter.se

__________________________________

Nu är det dax igen för skivor från USA
Mejla din beställning senast på torsdag den 25/1

Endast 7 dagar tills vi skickar beställningen!

Bästa kund!

På fredag om en vecka skickar vi nästa beställning till USA av nya LP-skivor från Acoustic Sounds. Många av er utnyttjar redan möjligheten att på ett enkelt och ekonomiskt sätt få hem de skivor ni vill ha - Du som ännu inte provat är välkommen att göra din första beställning.

 

                 

Skivor som är producerade av Analogue Productions är av absolut högsta kvalitet och det är bara de riktigt vassa titlarna som du finner här.

De skivor som är pressade hos Quality Record Pressings är i världsklass, det vet alla som har en av deras skivor. Nu har inte alla skivor i Acoustic Sounds katalog dessa båda kvalitetsstämplar men det finns också andra bra producenter och presserier i USA. I katalogen finns så klart också skivor pressade i Europa (vi är nu på en amerikansk sajt i första hand tänkt för amerikanska kunder) men det blir onödigt dyrt att ta hem dessa från USA.

 

Vi behöver veta. Product No t ex APRJ 29

Skivans titel (bara som kontroll att det stämmer med Product No)

Här till höger ser du ett exempel på en skiva som kostar $35.
Ditt pris vid hämtning butiken blir då 13 x 35 = 455 kronor.
Vill du ha en eller flera skivor hemskickade kostar det 89 kronor extra.

 

Gå in på   www.acousticsounds.com    skicka dina önskemål till oss 

 


Hej Anna.
Det var trevligt att träffas, kärlek vid första ögonkastet! Tråkigt att du måste åka hem så snart men jag får ju träffa din tvillingsyster på måndag.

Med varma hälsningar /Martin

------------------

Så ungefär skulle man skriva om hon varit en människa men så är det inte. Jultider och namnet Anna får väl de flesta att tänka "pepparkaka" men i mitt fall var det pickupen Anna. Ortofon i Danmark hade vänligheten att låna ut henne i en vecka så att både jag och en intresserad kund fick möjlighet att provlyssna. Den skivspelare som var snabbast att använda för ändamålet var en Xtension 9 med Jelco 750D. Byte till den tunga tonarmsvikten och en grov inställning, sedan spelade vi.

Lite chockartat blev det allt! Jag hade förväntat mig att det skulle krävas en exklusivare tonarm för att bli överväldigad, men det räckte till och blev över. Jämfört med Cadenza-serien finns här en botten i tonerna som dessa helt enkelt inte kan ta fram och inga dyra kablar i världen kan kompensera för. Vi spelade för övrigt via vårt bästa RIAA från Lehmann Audio, Decade som spelar renare än allt vi provat.

Värme, detaljer men framför allt efterklangen. Tänk piano eller cello så blev upplevelsen med Anna enormt mycket närmare levande musik. Magisk!

När veckan tog slut och Cadenza Blue åkte på igen så kändes det bara torftigt. Nu efter ytterligare en vecka är det nästan okey.

På måndag ska jag montera tvillingsystern hemma hos kunden och då på en betydligt bättre spelare. Kan det låta ännu bättre? Vem vet!

  

Martin önskar Dig hjärtligt välkommen!

Öppet Tis-fre 11-18  Lör 11-14

Vinylcenter Sweden AB
Tulegatan 8, 172 78 Sundbyberg, Telefon: 0705-345 395

 


Drift & produktion:
Wikinggruppen
start