Nyhetsbrev från

Vinylcenter Sweden

www.vinylcenter.se

 


Stockholm 7 mars 2012

Hej Förnamn,
här kommer några små nyheter. Du som köpt rengöringsprodukter från LAST är förhoppningsvis väldigt nöjd, för produkterna är fantastiskt bra. 

Tyvärr är det lätt hänt att små flaskor välter och åker i golvet och vi har därför tagit fram flaskhållare i gummi som gör att du får bättre grepp om flaskorna. Dessutom står de stadigt och blir svåra att tippa. Rekommenderas speciellt till Record Preservative som innehåller dyrabara droppar. Men även de små flaskorna för nålvård lever faligt där de står runt skivspelaren och till dessa finns en mindre variant.

 

 

Discs of Silence finns i både 3-pack och 4-pack men det är inte helt enkelt att veta hur många fötter som passar bäst innan du provat. Så för att underlätta för dig som valt att köpa 3-pack, går det nu att köpa till en extra fot vid senare tillfälle. Gäller även den lyxigare Feet of Silence.

 

 

Du som bor i något av våra grannländer kan nu handla LAST-produkterna utan att frakten blir så kännbar. Fraktkostnaden är rejält sänkt och visas innan du checkar ut.

 

Vår demonstrationsbutik öppnar förhoppningsvis till sommaren och då kommer självklart vårt sortiment att bli mycket större, inte minst vad gäller skivspelare!

Fortsätt mejla frågor och funderingar!

 

Bästa hälsningar

Martin

Vinylcenter Sweden


Drift & produktion:
Wikinggruppen
start