Nyhetsbrev från

Vinylcenter Sweden

www.vinylcenter.se

 


Stockholm 11 maj 2013

 

Nypressade audiophile skivor i Sundbyberg!

 

Hej!

Nu har vi tagit in nypressade skivor till showbutiken Vinylcenter, Starrbäcksgatan 11, Sundbyberg. Exempel på urval kan ses under "Skivor" i startmenyn på hemsidan. 180/200 gram pressningar. Titta gärna in och se vad som finns inne.

En specialavdelning är liveinspelningar. Det är underbart med bra studioinspelningar, men ofta också skönt med riktigt bra liveinspelningar. Vi har även lite begagnat jazz, rock, och klassiskt.


Exempel på urval nypressad audiophile vinyl

 

Vi har även öppet lördagar!


Se hemsidan för öppettider.

 

Vi erbjuder goda lyssningsmöjligheter i avslappnad miljö. Flera riaa steg från Trigon, Pro-Ject och Rega finns för provlyssning. Nyhet är ett prisvärt riaa från canadensiska Moon. Skivspelare från Kuzma, Pro-Ject, Rega och Thorens och är uppställda för provlyssning.

 

Nyhet!
 

Vi är glada att nu vara speciellt utvald Ortofon återförsäljare i Sverige!
 

Från Ortofons hemsida:

"I våra auktoriserade handlares butiker hittar du ett urval av Ortofons mest populära produkter för demonstration. Dessutom hjälper våra auktoriserade återförsäljare till med montering av pickuper och tonarmar och hanterar garantianspråk. De administrerar också Ortofons utbytessystem för MC-pickuper och Ortofons speciella reparationsservice."

 

Nyhet 2!

Vi har fått hem en helt ny leverans L´Art du Son skivtvättmedel! Topptestat, ekologiskt nedbrytbart, giftfritt, med nya priset 295 kr! (Tidigare ord pris 395 kr).

 

 


Fortsätt mejla frågor och funderingar!

Bästa hälsningar

Martin och Alf

Vinylcenter Sweden
Starrbäcksgatan 11, 172 74 Sundbyberg. Telefon: 0705-345 395, 070-474 47 57

 


Drift & produktion:
Wikinggruppen
start