Nyhetsbrev

Stockholm/Sundbyberg

20 februari 2017

www.vinylcenter.se

__________________________________

5-årsjubileum med fina erbjudanden 

15% rabatt onsdag 22/2 - lördag 4 mars

Nu har vi varit 5 år i Sundbyberg varav 2 år på Tuletorget!

 

Nytt för i år är att vi satsar mer på Pro-Jects bästa elektronik i RS-serien. Phono Box RS är väl mest känd och då helst med separat batteridel. Vi har precis satt upp en Stream Box RS som komplement till alla skivspelare. Känslan blir aldrig som med vinyl men TIDAL är ett bekvämt sätt att hitta ny musik.

 

Vi har Pro-Ject RPM 9 för demo och den är en otrolig förbättring mot den tidigare 9.2. Den har nu en 6 kilos tallrik i aluminium och motorstyrning inbyggd i det två kilo tunga motorhuset. Nu väntar vi på Xtension 9 med den nya S-armen i aluminium, den har traditionellt utbytbart skal med SME-fäste vilket garanterat kommer att uppskattas av många.

Vi har fyra nya RIAA i butiken och Trigon har släppt en ny produkt Vanguard III med mer punch i ljudet. Separat batteridel finns.

 

Vi har åter Rega RP8 för demo. En av marknadens kaxigaste spelare och till rimliga pengar och som dessutom låter fantastiskt bra, alltid! Just nu spelar den med Ortofon Cadenza Red.

 

15% rabatt onsdag 22/2 - lördag 4 mars

För varor vi inte har på lager är det förskottsbetalning som gäller om du vill utnyttja 5-årsrabatten.

I vår webb-shop har vi samma fina erbjudande men endast i fem dagar mellan onsdag 22/2 och söndag 26/2 www.vinylcenter.se

 

Vinylcenter önskar Dig hjärtligt välkommen!

Öppet Tis-fre 11-18  Lör 11-14

Vinylcenter Sweden AB
Tulegatan 8, 172 78 Sundbyberg, Telefon: 0705-345 395

 


Drift & produktion:
Wikinggruppen
start