Nyhetsbrev

Stockholm/Sundbyberg

11 maj 2016

www.vinylcenter.se

______________________________________________________________________________________________

  

Bäste kund!

Vi vill fira att vi levt med vår nya butik på Tuletorget i 1 år!

Det har tidvis varit jobbigt för både oss och dig som kund då arbetet med gatan och torget tidvis varit störande och framkomligheten begränsad. Nu är det nästan slut på bullret då Tuletorget ska invigas den 6 juni och alla nya restauranger har då också öppnat.

Vi vill tacka alla trogna kunder och fira med en liten jubileumsrabatt. Här i webbutiken anger du rabattkoden i kassan och kommer du till Sundbyberg så säger du bara till så drar vi av 10% på ditt köp.

 

För dig som inte besökt Sundbybergsbutiken på ett tag kan vi berätta att vi har tre par högtalare uppkopplade. Den kritikerrosade stativaren Scansonic MB 1.5 och den med sidobasar lite tyngre golvaren MB 3.5. Från samma konstruktör har vi Raidho XT-1 som har en svårslagen upplösning i diskant och mellanregister. Det här är en enmanshögtalare i första hand med en bred ljudbild i sweetspot. Måste höras om du gillar dynamik och värdesätter fina nyanser.

 

Utbudet av LP-skivor ökar hela tiden och i Sundbyberg finns mycket mer än vad vi orkar lägga upp i webbutiken. Dessutom har vi begagnade skivor av bättre sort, det mesta vakuumtvättat och kontrollerat. Prislägen 40, 60 , 80 kronor och uppåt. I sanningens namn har vi också en 20-kronorsback men billigare skivor än så skänker vi till välgörenhet. Har du egna titlar du vill att vi tar hem från Acoustic Sounds i USA så ordnar vi det till riktigt bra priser.

 

Vi firar med 10% rabatt på allt och 15% på Trigon

I webbutiken använder du rabattkoderna JUBILEUM respektive TRIGON

När du kommer till butiken i Sundbyberg säger du till i kassan!

  

 

  

Martin och Micke önskar Dig Hjärtligt välkommen!

Vinylcenter Sweden AB
Tulegatan 8, 172 78 Sundbyberg. Telefon: 0705-345 395


Drift & produktion:
Wikinggruppen
start